Ook Breinstein steunt Skûtsje Stêd Dockum!

vrijdag 2 juni 2017

Ook Breinstein steunt Skûtsje Stêd Dockum!Ook Breinstein steunt Skutsje Sted Dockum! 

Ook Breinstein steunt Skutsje Sted Dockum! Opnieuw een pracht bedrijf dat ons steunt. Breinstein is van oorsprong gevestigd in Alkmaar, maar is uitgegroeid naar een landelijk opererend bedrijf. Friesland is daarmee ook bekend terrein voor Breinstein!

Breinstein is gestart als innovatieve detacheerder en is inmiddels uitgegroeid tot landelijke specialist op het gebied van informatiemanagement en verbetermanagement.

Met de innovatieve manier van denken en eigenzinnige talenten voegt Breinstein waarde toe aan organisaties wanneer dat nodig is. Net als Einstein deed. En dat doen de “Breinsteiners" iedere dag met veel enthousiasme en een onvermoeibaar karakter. Het geheim is de gezellige, nuchtere en ondernemende bedrijfscultuur binnen Breinstein!


Breinsteiners staan garant voor innoverende oplossingen in digitale transformaties en ‘verbeter’ vraagstukken. Het inzetten van ervaren adviseurs en hoogopgeleide talenten maakt dit mogelijk. “Breinsteiners" zetten hun verworven kennis om in een duurzaam resultaat bij opdrachtgevers in uiteenlopende opdrachten en projecten.

Voor meer informatie kijk op de website.
Copyright © 2015 Skûtsje Stêd Dockum Alle rechten gereserveerd